Nepagenten doen poging woningoverval

dinsdag 15 oktober 2013

Diemen - De politie is op zoek naar drie mannen die maandagochtend op de Tapijtschelp in Diemen probeerden een woning te overvallen.

De drie mannen droegen kleding die sterk op een politieuniformleek en belden maandagochtend 14 oktober rond 06.15 uur aan bij een huis op deTapijtschelp. Met een smoes probeerden ze de woning binnen te komen. De bewonersvertrouwden het niet en belden direct 112. Toen de echte agenten arriveerden,waren de vermeende overvallers al gevlucht.

Betuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. De mannen zijnalledrie lichtgetint, tussen de 30 ? 40 jaar oud en zij droegen oude, smoezeligekleding die leek op politieuniformen. Twee daders hadden een bol gezicht enwaren rond de 1.75m, de derde had een normaal postuur en was rond de 1.80m.

Heeft u rond dit tijdstip iets gezien of heeft u informatie overdeze mannen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Als u informatieanoniem wilt delen, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Abcoude | 112 alarmeringen Abcoude | Goedkoop Tanken in Abcoude | Supermarkten in Abcoude | Weerbericht Abcoude