70-jarige vrouw aangevallen en bedreigd

vrijdag 19 juni 2015

Amsterdam Zuidoost - Op zaterdagmiddag 13 juni is een 70-jarige vrouw aangevallen en bedreigd door een donkergetinte man bij het voetgangerstunneltje van het Maldenhof naar het Maarsenhof in Amsterdam Zuidoost. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Even navieruur die middag liep de vrouw naar winkelcentrum Holendrecht.Vlak na het voetgangerstunneltje, aan de kant van het Maarsenhof, zag zij eenfiets staan. Ze liep om de fiets heen, maar werd op dat momentvastgepakt dooreenman waardoor zij ten val kwam.De man bedreigde de vrouw.Na enige tijdstapte de man op zijn opoefiets en reed weg in de richting van het aldaargelegen parkeerterrein.

De vrouwkon een uitgebreid signalement van de dader geven. Het gaat om eendonkergetinte man van 18 20 jaar oud. Hij droeg een donkergrijze joggingbroeken een felkleurig, mintgroen fleecejack met capuchon. De capuchon had hij strakom zijn hoofd dicht geknoopt. Aan het stuur van de opoefiets hing eenrechthoekige witte tas.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Misschien dat mensenzich aan de hand van het signalement iets herinneren dat bruikbaar kan zijn voorhet onderzoek. Getuigen kunnen met de politie bellen via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Abcoude | 112 alarmeringen Abcoude | Goedkoop Tanken in Abcoude | Supermarkten in Abcoude | Weerbericht Abcoude