Ready2play xxl | Eagle Amsterdam

datum: zaterdag 14 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Ready2play xxl | Eagle Amsterdam

Ready2play is een party, waar de ruimte en sfeer wordt gegeven om vrij te kunnen experimenteren met het gehele spectrum van BDSM, door een mix te maken van ervaren en minder ervaren mensen in het spel. Inschrijven voor het feest is daarom ook verplicht, omdat we hier graag een goeie balans in willen hebben.

Naast de relaxte sfeer staat een veilige omgeving voorop en dat betekent dat zaken als “onveilig-spel”, “storen in andermans spel” of “ander ontoelaatbaar gedrag” niet getolereerd kunnen worden.We Raden iedereen aan om het niet bare te neuken. maar we zullen ook niet met een zaklampje kijken of je wel een comdoom omhebt. dat is je persoonlijke verandwoordelijkheid.

Ready2play is een party voor de ervaren BDSM-er, maar het is ook een party om het BDSM-spel te ontdekken. Het is in elk geval een party voor mensen die graag echt willen spelen. Door de mix van ervaren en minder ervaren mensen is er de kans om te experimenteren en nieuwe ervaringen op te doen. En tevens is het de plek waar je lekker kunt genieten van je fetish. Voel je vrij in je rubber, leer, latex, lycra, sportswear, etc, of zelfs gewoon in je jock. Oftewel, hoe jij je ook maar Ready-2-Play voelt. Want het BDSM-spel staat uiteindelijk wel voorop!

Ready-2-Play is ook de plek om nieuwe mensen te leren kennen in de BDSM- en fetish-scene. Dus als je van de combinatie zwepen, spanking, bondage, vernedering, sneakers, leer, rubber, jocks, sportswear, etc houdt: Meld je dan aan!

Wat zijn we niet.
We zijn geen seks-feest, gaat bij ons om het BDSM spel en alles wat er omheen zit. seks hoort daar bij maar is niet het hooft doel.Daar hebben andere leuke feesten voor. zo als Fuckboxxx

Je eerste keer op een BDSM-party?
Niemand verplicht je tot iets, tenzij je het zelf wilt. Ook als je lekker aan de bar wilt hangen en wilt kijken wat er in het wereldje allemaal te koop is, dan is dat mogelijk. Deel lekker je eigen fantasie met de ervaringen van de ander en wie weet groeit dat nog wel uit tot een heel spannende belevenis. Uiteindelijk willen we toch allemaal spelen.

Samen met de Eagle Amsterdam en Dirty Dicks hebben we wat extra mogelijkheden gecreëerd om leuk en sfeervol te kunnen spelen. Mis je nog iets, laat het ons in elk geval weten, dan kunnen we kijken of we dat de volgende party kunnen realiseren.

* Men only! Minimale besteding 2 consumpties aan de bar!

bron: https://www.facebook.com/events/340620593043460/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Abcoude | 112 alarmeringen Abcoude | Goedkoop Tanken in Abcoude | Supermarkten in Abcoude | Weerbericht Abcoude