Lezing: Het Pauluslabyrint | Libris Venstra

datum: vrijdag 12 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Lezing  Het Pauluslabyrint | Libris Venstra

Op vrijdag 12 mei krijgen we bezoek van ‘de Dan Brown van de Lage Landen’: Jeroen Windmeijer. Jeroen zal een lezing geven over zijn nieuwe thriller Het Pauluslabyrint.

Over het boek:
Leiden schudt op zijn grondvesten als tijdens het plaatsen van vuilcontainers een ondergronds gangenstelsel wordt ontdekt. Het wordt nog vreemder als kort daarop een onbekende bebloede jongeman opduikt uit het puin. Als archeoloog is Peter de Haan zeer geïnteresseerd in het verborgen gangenstelsel. Wanneer twee collega’s van de universiteit spoorloos verdwijnen, is hij genoodzaakt het mysterie van het labyrint voorgoed te ontrafelen. Maar gaandeweg stuit hij op een deel van de vaderlandse geschiedenis dat niet voor niets eeuwenlang verborgen is gebleven. En zijn de vermiste collega’s wel gebaat bij het onthullen van deze schimmige geheimen? Hora est, maar wiens laatste uur heeft geslagen?

Jeroen Windmeijer is doctor in de antropologie. Hij specialiseerde zich in de cultuur van de Latijns-Amerikaanse straatmuzikanten. Na vele omzwervingen, waarbij hij onder meer werkte als reisleider, streek hij uiteindelijk weer neer in de stad waar hij studeerde en promoveerde; Leiden. Tegenwoordig geeft hij daar godsdienst en maatschappijleer op een middelbare school. Zijn eerste boek, De bekentenissen van Petrus, dat hij in eigen beheer uitgaf werd lovend ontvangen. Door groot enthousiasme van pers en boekhandel werden er 6000 exemplaren verkocht.

Locatie: Libris Venstra
Datum: vrijdag 12 mei
Tijd: 15:30 - 16:30
Toegang: gratis
Aanmelden via: info@venstra.nl

bron: https://www.facebook.com/events/1937594073140544/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Abcoude | 112 alarmeringen Abcoude | Goedkoop Tanken in Abcoude | Supermarkten in Abcoude | Weerbericht Abcoude