Inspiratie avond 'Wat brengt 2018?' | De Roos

datum: vrijdag 10 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Inspiratie avond Wat brengt 2018 | De Roos

Deze avond werpt Elvira van Rijn een blik vooruit op het nieuwe jaar. Hoe kunnen we de Tzolkin kalender gebruiken als kompas voor 2018?

Elvira vertelt aan de hand van het Jaarprofiel 2018 dat voor de lezing gratis beschikbaar zal komen hoe de Tzolkin kalender ons hierbij ondersteunt. Deze avond kijken we naar het grote plaatje van onze ontwikkeling door de jaren heen en krijg je praktische tips en handvatten voor het nieuwe jaar.

Op 1 januari 2017 begon het jaar waarin we mochten ontdekken dat we meer ons hart mogen volgen, trouw zijn aan onszelf. Dat we juist daardoor dienstbaar zijn aan de wereld. 2017 is ook het jaar waarin we worden geconfronteerd met het verleden zodat we met een schone lei de toekomst tegemoet kunnen gaan.

In 2018 worden we uitgenodigd om de dingen nog meer op onze eigen unieke manier te gaan doen, nog meer naar onze intuïtie te luisteren en met hart en ziel ons pad vervolgen.

Aanvang: 20:00 inloop vanaf 19.30
Deelname: € 15,- ter plekke contant te betalen
Reserveer je plek. Het aantal plaatsen is beperkt. Mail je naam en telefoonnummer naar welkom@mayawijsheid.nl

Elvira van Rijn (1967) “Maya wijsheid is ontstaan vanuit mijn passie voor de Tzolkin kalender en mijn wens om mensen bewust maken van hun kwaliteiten en drijfveren. De Maya cultuur wordt gezien als de hoogst ontwikkelde beschaving die Midden-Amerika heeft gekend. Het is mijn passie om de wijsheid van de oude Maya’s en hun onvoorstelbaar precieze kalenders in deze tijd te gebruiken op een praktische manier. Ik reik je handvatten aan om elke dag vanuit jouw eigen kracht te leven, groeien en creëren.”
Elvira is auteur van drie Maya wijsheid boeken en co-auteur van de Maya wijsheid creatiekaarten.

bron: https://www.facebook.com/events/1444732428974367/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Abcoude | 112 alarmeringen Abcoude | Goedkoop Tanken in Abcoude | Supermarkten in Abcoude | Weerbericht Abcoude