Film & Food: Vele Hemels Boven de Zevende | Filmtheater Hilversum

datum: dinsdag 31 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Film  Food  Vele Hemels Boven de Zevende | Filmtheater Hilversum

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid.

In Vele Hemels vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige, geliefde, roman Vele Hemels Boven de Zevende van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef.

Film & Food op dinsdag 31 oktober
‘Vele Hemels Boven de Zevende’ gaat 30 november officieel uit in Nederland, maar is dinsdag 31 oktober bij ons alvast in voorpremière te zien in combinatie met een heerlijke maaltijd tijdens onze Film & Food special.
De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 24,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur. (Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief maaltijd te koop. (Cineville is helaas niet geldig.)

bron: https://www.facebook.com/events/291470911335159/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Abcoude | 112 alarmeringen Abcoude | Goedkoop Tanken in Abcoude | Supermarkten in Abcoude | Weerbericht Abcoude