Cranio voor masseurs | Peirsman Cranio Sacraal Academie (PCSA)

datum: donderdag 26 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Cranio voor masseurs | Peirsman Cranio Sacraal Academie PCSA

"Cranio Sacraal therapie is eigenlijk geen therapie.
Het is een levensweg, een manier van leven. Het raakt aan de sereniteit en helderheid van meditatie.
Door de manier van aanraken tijdens een Cranio behandeling ontstaat er helderheid en elke cel in het lichaam herinnert zich dan plots het oorspronkelijke plan.
Cranio doet je opnieuw je geboorterecht herinneren. Wanneer er ruimte komt kan jouw potentieel maximaal tot zijn recht komen. Het geeft je de mogelijkheid om aan een totaal nieuw leven binnen dit leven te beginnen".
Etienne Peirsman

KENNISMAKINGSWORKSHOP
Wij delen een passie als het gaat om mensen, aanraken en bewustwording. We gunnen ze allemaal het allermooiste leven toe en daar dragen we, ieder op eigen wijze, met liefde ons steentje aan bij.

Misschien heb je ooit wel eens iets gehoord over Cranio Sacraal therapie. 20 jaar geleden startten wij met het aanbieden van modules en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een 4-jarige erkende beroepsopleiding op HBO-niveau.

Dit 20 jarig bestaan willen we graag vieren en dat doen we het liefst door onze Cranio kennis en ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen. Want Cranio raakt, raakt aan, raakt aan de essentie van het leven en is daarom op zo veel manieren inzetbaar. Het laat op een heel zachte manier vrij komen wat vast zit waardoor de mens zijn volledig potentieel kan benutten. Cranio is een wezenlijke aanvulling als je werkt met mensen, aanraken en bewustwording.

Op 26 oktober as. organiseren we een Cranio-kennismakingsdag waar we heel graag mensen uit jouw beroepsgroep ontmoeten. Het wordt een dag waarin we je vertellen over de mogelijkheden die Cranio te bieden heeft binnen jouw werk en zul je vooral ook kunnen voelen wat het effect is van de bijzondere en zachte manier van aanraken.

Wij bieden deze dag tegen het feestelijke tarief van €20.00 (i.p.v. €95.00), dit is incl. koffie, thee en lunch.

We kijken er naar uit om jullie een bijzondere, leerzame en inspirerende dag met vakgenoten te laten beleven.
Jullie zijn van harte welkom!

Datum: 26 oktober 2017
Lestijden: 10.00-17.00 uur
Locatie: Spiegelstraat 38 Bussum

Opgeven kan middels het aanmeldingsformulier op onze website. http://www.pcsa.nu/cranio-sacraal/kennismaken.html

Heel graag tot dan!
http://www.pcsa.nu

bron: https://www.facebook.com/events/870595689770502/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Abcoude | 112 alarmeringen Abcoude | Goedkoop Tanken in Abcoude | Supermarkten in Abcoude | Weerbericht Abcoude